BEZOEK DE ZOMERKUNSTMARKT

Kom genieten!

Wat mag u allemaal verwachten op de grote Zomermarkt?

In de eerste plaats veel kunstenaars die hun kunst aan tonen. U kunt genieten van klassieke kunst en van moderne kunst en van alle uitingsvormen ertussen, van abstract tot realistisch. Ook zijn er beelden van brons, van keramiek en van andere materialen. En er is ook textiele kunst, glaskunst, en veel meer.

Daarnaast is er ook lekker eten en drinken, is er levende muziek en zijn er activiteiten voor kinderen, demonstraties van kunstenaars en nog veel meer! Kom kijken, beleven, proeven, genieten!
 
Zaterdag 18 augustus van 11.00 tot 20.00 uur
Zondag 19 augustus van 11.00 tot 18.00 uur.

DEMONSTRATIES

U ziet meerdere kunstenaars aan het werk. Terwijl u kijkt, toveren ze de mooiste kunstwerken op het doek. Misschien willen ze wel een snelle schets van u maken of een portretje. Kunstenaars zijn vaardig met penseel, potlood of krijt. En soms met nog weer andere materialen. Zij vullen een leeg doek of leeg vel papier met hun wereld. Soms leidt dat tot verbluffende resultaten. Als het resultaat u bevalt, kunt u het misschien kopen.

MUZIEK

Vrolijke klanken. Een mooi lied. Muziek kan je laten wegdromen en laten dansen. Laten huilen en melancholisch laten treuren. Maar meestal maakt muziek blij, muziek maakt je los van de alledaagse sleur en muziek kan je van je zorgen verlossen. Zijn het de tonen of de woorden? Of beide? In alle gevallen brengt muziek afwisseling, een ander geluid, letterlijk en figuurlijk. U kunt tijdens de Zomerkunstmarkt genieten van verschillende genres muziek.

KINDEREN

De Zomerkunstmarkt biedt ook van alles voor de kinderen. Naast lekker eten en drinken en demonstraties die ook voor kinderen leuk en interessant zijn, kunnen de kids zelf ook aan de slag. En de kleine kunstenaars en hun ouders kunnen van hun ‘kunstwerken’ thuis ook nog genieten.

FOODTRUCKS

Kijken, slenteren, praten, genieten, het kan u dorstig en hongerig maken. En als dat zo is, zijn er meerdere mogelijkheden om uw honger te stillen en uw dorst te lessen. Van een lekker koel frisdrankje of een smakelijk ijsje tot broodjes met het beleg waar u juist dan zin in heeft: het hoort allemaal bij het genieten op en van de Zomerkunstmarkt.

BEZOEKINFORMATIE

De grote Zomerkunstmarkt is in 2018 op het terrein van de Westergasfabriek, Polonceaukade, 1014 DB Amsterdam

De toegang is gratis. Kinderen tot 8 jaar onder geleide van een volwassene

Routebeschrijving en parkeeradvies

 

PARTNERS & SPONSOREN

  • Logo1
  • Logo2
  • Logo3
  • Logo4